Modularni program

Kod nas možete kupiti kompletna rešenja za Vaš dom, u vidu mogularnog programa kompanija SCHNEIDER ELECTRIC i ALING CONEL.

SCHNEIDER ELECTRIC

Program UNICA:

Unica univerzalni modularni program
Unica univerzalni modularni program

 

Unica Basic: jednostavni program, dizajniran za osnovnu primenu sa završnom obradom u beloj ili bež boji. Preuzmite katalog.
Unica Colors: Jedan korak dalje u opsegu, što uključuje male unutrašnje ramove u 20 različitih boja koji se postavljaju na dekorativne ramove u beloj ili bež boji, dostupne sa završnom obradom funkcija u beloj ili bež boji.
Unica Allegro: Atraktivan program za italijanske kutije sa 1 do 6 modula. Dekorativni ramovi su dostupni u 12 različitih boja.
Unica Plus: Sofisticiran opseg za više segmente. Poklopci ramova dostupni u 20 različitih boja za savremene enterijere.
Unica Top: Pruža jednake prednosti fleksibilnosti i raznolikosti Unica programa dodajući još viši nivo elegancije i luksuza. Unica Top uključuje širok opseg funkcija sa završnom obradom u boji aluminijuma ili grafita koje su kompletirane dekorativnim ramovima izrađenim od različitih tipova drveta (4 boje) i metala (10 boja). Unica Top je idealno rešenje za opremanje luksuznih poslovnih i stambenih prostora.
Unica Quadro: Izbor koji je u trendu. Unosi u Vaš dom svežinu, minimalizam i moderan izgled. Preuzmite katalog.

Unica multifunkcionalni modularni program
Unica multifunkcionalni modularni program

Unica Wireless: Bežični prekidači. Komfor, prilagodljivost, idealno rešenje za mala renoviranja. Preuzmite katalog.

Unica Class: NOVO u ponudi! Prekidači i utičnice sa ramovima od prirodnog materijala. Izaberite ramove od prirodnog drveta, kamena, stakla ili metala. Za ekskluzivne enterijere!

Prednosti
Rešenja za enterijere sa stilomViše od modularnog, Unica predstavlja realan i kompletan fleksibilni asortiman ožičenih uređaja. Prilagođen je potrebama tržišta bez obzira na standarde zemlje i navike pri ugradnji (različiti prekidači, terminali koji se pričvršćuju ili ne pričvršćuju zavrtnjem, višestandardne utičnice itd.).
Sa više od 150 električnih i elektronskih funkcija za kontrolu svetla, utičnica, VDI, signalizacije, zaštite, uštede energije u bežičnim sistemima, Unica nudi najširi opseg rešenja, od tradicionalnih do najnaprednijih.
Visoko stilizovani dizajn najviše klase i vrhunska završna obrada omogućuavaju Unica modularnoj seriji da svakom okruženju daje otmenost. Sa završnom obradom u beloj ili bež boji, u aluminijumu ili grafitu kao i širokom paletom boja dekorativnih ramova Unica modularna serija je najbolje rešenje u poslovima renoviranja kao i u luksuznim objektima.Unica Wireless je nova ponuda proizvoda koji koriste radio tehnologiju (RF) za razmenu informacija. Sada vam svaki prekidač može biti na dohvat ruke bez potrebe za otvaranjem zidova i polaganjem novih kablova.
Applications

Unica primene su:

  • Stambeni i uslužni segmenti
  • Ugradnja u istoj ravni ili na površini

 

ALING CONEL
ALING MODE je drugačiji pristup izradi kućnih električnih instalacija sa modularnim elektroinstalacionim komponentama za ugradnju u zid koje se mogu po želji naknadno menjati ili premeštati u postojećem sklopu ukoliko se raspored pokaže kao neadekvatan.

Postavljanje modula
Postavljanje modula

 

 

Postavljanje modula u noseću prirubnicu je veoma jednostavno ručnim utiskivanjem.

Sklop modula i noseće prirubnice izveden je tako da je skidanje svih modula moguće sa prednje strane bez skidanja prirubnice sa montažne kutije.

Dovoljno je skinuti taster ili blok priključnice i izvijačem otkačiti modul. Kod pojedinih proizvoda (regulatori, VF priključnice) skidanje modula se može obaviti bez uklanjanja bloka.

 

Prekrivna maska
Prekrivna maska

 

Prekrivna maska se postavlja bez alata jednostavnim natiskivanjem na prirubnicu.

Skidanje maske je veoma jednostavno i izvodi se izvijačem na predviđenom mestu čime se smanjuje mogućnost oštećenja.

 

 

 

Kompatibilnost
Kompatibilnost

Kompatibilnost sa sistemom ugradnje u zid prema međunarodnim standardima obezbeđena je uvođenjem prirubnice koja nosi 1 ili 2 modula.

Ova prirubnica se postavlja u standardnu montažnu kutiju Ø60 mm uobičajeno uz pomoć stegača ili vijaka.

Time je omogućeno da se program ALING MODE može ugrađivati kod adaptacije postojećih instalacija bez ugradnje novih montažnih kutija.

 

 

 

Katalog modularnog programa ALING MODE možete skinuti ovde.

Cenovnik ALING MODE možete skinuti ovde.

Elementi modularnog programa: